Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kéjes napjaim

Miért? Miért ne...

Friss topikok

  • Ágica_21: Szép kis bugyik... (2008.10.22. 16:08) Tangológia

Linkblog

Tangológia

2008.10.20. 16:21 | Kéjes napjaim | 8 komment

Vajon melyik az a női ruhadarab, amelyik leginkább megőrjíti a férfiakat?

A.    melltartó
B.    tanga
C.    harisnya

A válasz természetesen a tanga – nyilván kinek mi, de a legáltalánosabb esetet vettem górcső alá :), ez viszont nem jelenti azt, hogy a többiről ne eshetne szó a későbbiekben. Ebben a bejegyzésben ezt a témát, mármint a „tangák világát” szeretném kicsit jobban körbejárni a fajta és a felhasználás szempontjából :)


„Utálom, mert bevág”


Sok nő nem szereti, mondván nem igazán kényelmes viselet, praktikusabb, komfortosabb, és sok esetben szexibb attól a francia bugyi. Ez a blog most nem hivatott eldönteni, kinek van igaza, egyáltalán létezik-e igazság a kérdésben, hiszen azt vallom, ez ízlés dolga. A tanga mindössze segít abban, hogy egy forrónadrágban, egy testhez simuló, vékony anyagú szoknyában vagy nadrágban előnyösebben nézzen ki az ember lánya, és ne látszódjon át a bugyi vonala :). Mindezen előnyei mellett pedig egyáltalán nem elhanyagolható, hogy a hímegyedek számára nagyon is ösztönző tud lenni, beindítja a fantáziát.
Akármilyen hihetetlen, a tangának sem csupán egyetlen fajtája létezik; nézzük ezeket közelebbről, most csak az előnyeiket ta(n)glalva. :)


A „hétköznapi” tanga

Ez az a fajta, ami a mindennapokban a legkényelmesebb mind szabását, mind anyagát tekintve. A csípővonala nagyon rugalmas, és ez az, amiben a legtöbb mozgásforma kényelmesen végezhető, hiszen tökéletesen illeszkedik a test vonalaihoz. Ezt felvéve nem kell aggódni, hogy az aznap felvett csinos ruha alatt nem látszik-e ki az alsó vonala, ez mindig megbízható.:)
Képet nem mellékelek, mert úgy vélem felesleges.:)

A string tanga


Kiemeli a domborulatokat, és hogy úgy mondjam „megfűszerezi” egy női test látványát. Megőrjíti a férfiakat annak a tulajdonságának köszönhetően, hogy takar és mégsem, amúgy finoman útba igazít… Abszolút a mindennapokban is viselhető darab, de a meztelen női testen kizárólag ennek az egy ruhadarabnak a látványa meghozza a kívánt hatást… :P
Találtam egyet, ami nekem pl. nagyon tetszik. Íme.

Széles derékpántú tanga


A stringhez hasonlóan ugyancsak prímán kihangsúlyozza az alakot, és szintén very erotic :), de ezt elsősorban azok használják, akiknek kényelmetlen a tangáknál megszokott vékony derékvonal. Ezek a fajta tangák többnyire csipkéből, selyemből, szaténból készülnek. Nem pont ilyenem van, de ez sem rossz.

Díszített tanga

Egy romantikus – vagy vad – este elengedhetetlen kelléke. A vacsi után ezzel azt hiszem még a legfinomabb desszert is megfejelhető… :P Ennek a tangának lehet rojtja, bojtja, lehet gyönggyel, flitterekkel vagy kövekkel díszített. A lényeg, hogy olyasmi van rajta, ami megkülönbözteti minden másfajta tangától.

Gyors tanga

Igen beszédes a neve, hiszen ezt szex előtt, de még csak közben sem kell levenni, sőt, ezt többnyire azért veszi fel az ember, hogy a szexi tanga látványa még szeretkezés közben is elkísérje a pasit, és ne heverjen félredobva valahol a padlón.:)
Ez az előbbi kettő kombinációja, ízléses kivitelben, szerintem iszonyatosan szép. Találtam egyet.

Vibrációs tanga

Na, ez kétségtelenül a nők egyik legjobb barátja, bizton állíthatom :D . Igazán fel tud dobni egy szürke hétköznapot. Lehet viselni olyan hétköznapi tevékenységek közepette is, mint például a mosogatás, a porszívózás, a portörlés, de a boltba is leszaladhatunk benne. Stimulálja a klitoriszt és ennek következtében egész egyszerűen feldobja az ember kedvét, a libidóról nem beszélve :D. Erre gondolok.

Ehető tanga
Mondhatni újdonság a fehérneműk világában. Mókás és szexi egyszerre. Funkcionalitása különösebben szót nem érdemel, hiszen magáért beszél.  Ezt cukorka vonásának köszönhetően nyilván nyári hőségben, ruha alatt nem előnyös hordani.:) De koránt sem haszontalan ruhadarab… :P
Cukorkatanga
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kejesnapjaim.blog.hu/api/trackback/id/tr93723248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EÖ (törölt) 2008.10.20. 17:22:28

ehető tanga...
szodoma és gomorra :)

A bunkó rendőrt ütni kell! · http://tinyurl.com/bunko-rendort-utni-kell 2008.10.20. 18:03:47



a reklámért mennyit fizet a sexshopcenter.hu?

vagy egy eladó vagy náluk
és ezt is csinálnod kell, hogy

kamublogban hirdeted a boltot?

A bunkó rendőrt ütni kell! · http://tinyurl.com/bunko-rendort-utni-kell 2008.10.20. 18:07:10


a vagyaim.hu-t is ugyanaz a cég futatja, mint a sexshopot,

csak az előbbin a normál fehérneműk futnak az utóbbin meg a sexkiegészítők?

Pista Bácsi 2008.10.20. 20:09:44

Bizony, jogos egyéves önkéntes észrevétele, a "blogon" az eddigi 3 blog-bejegyzésből kettő eléggé direkten reklámozza az adott cég boltjait.

Ez így nem fog nagy népszerűségnek örvendeni, mert sokan jogosan azt gondolják, hogy az index címlapra kerülés is a marketing tevékenység része.

Pista Bácsi 2008.10.20. 20:11:31

Bocsánat, nem egyéves önkéntes rótta ezt fel, hanem fasz-magyar.blog.hu...

Bicskas 2008.10.20. 20:31:57

éljenek a franciabugyik
Címkék: szex sex erotika játékszerek
süti beállítások módosítása